El passat diumenge la terrassa del Bar la Cúpula va ser l'escenari del 2n Enotast de Sant Fost, on un grup de veïns i veïnes van poder degustar els vins proposats per D.O Alella, el vi de Sant Fost de Can Matons i el Xirà del celler Testuan, amb el sommelier Dani Garcia, i les delicioses tapes del bar la Cupula.
L’ Enotast , és una proposta impulsada per la DO d’Alella que proposa recórrer al llarg de l’any la Ruta del Vi DO d’Alella a través del tast dels seus vins amb platets de temporada i de proximitat. Sant Fost, va fer el seu primer Enotast el mes de juny al Restaurant Mas corts i diumenge al Bar la Cúpula.
Pel maridatge, la Cúpula va proposar les següents tapes:
PEPA PIG: Pa brioix amb papada de porc cuita a baixa temperatura, banyada amb salsa Kabayaki, maionesa de kimchee, cogombre i ceba encurtida.
PORKUS: Pa brioix amb galta de porc, salsa de vi negre i patates xips.
L’objectiu de l’activitat és Sensibilitzar la població local sobre la cultura vitivinícola del territori de la DO Alella a través del coneixement del seus cellers, vins i gastronomia. Atraure el visitant interessat en la cultura vinícola, l’oferta gastronòmica i els productes de proximitat.