L'enotast torna a Sant Fost

Dimarts, 20 de desembre de 2022

El passat diumenge la terrassa del Bar la Cúpula va ser l'escenari del 2n Enotast de Sant Fost, on un grup de veïns i veïnes van poder degustar els vins proposats per D.O Alella, el vi de Sant Fost de Can Matons i el Xirà del celler Testuan, amb el sommelier Dani Garcia, i les delicioses tapes del bar la Cupula. 

L’ Enotast , és una proposta impulsada per la DO d’Alella  que  proposa recórrer al llarg de l’any  la Ruta del  Vi DO  d’Alella a través del tast dels seus vins amb platets de temporada i de proximitat.  Sant Fost, va fer el seu primer Enotast el mes de juny al  Restaurant Mas corts i diumenge  al Bar la Cúpula.

Pel maridatge, la Cúpula va proposar les següents tapes:

PEPA PIG: Pa brioix amb papada de porc cuita a baixa temperatura, banyada amb salsa Kabayaki, maionesa de kimchee, cogombre i ceba encurtida.

PORKUS: Pa brioix amb galta de porc, salsa de vi negre i patates xips.

 

L’objectiu de l’activitat és  Sensibilitzar la població local sobre la cultura vitivinícola del territori de la DO Alella a través del coneixement del seus cellers, vins i gastronomia. Atraure el visitant interessat en la cultura vinícola, l’oferta gastronòmica i els productes de proximitat.

 

Darrera actualització: 20.12.2022 | 10:23