CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ D’AJUTS ECONÒMICS PER A LA REALITZACIÓ D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS (CURS 2024-2025)

Dijous, 26 de setembre de 2024

De l’1 a l'11 d’octubre es pot presentar la  sol·licitud de l’ajut per finançar activitats extraescolars. Aquests ajuts tenen com a objectiu principal garantir que cap infant quedi exclòs de participar en aquestes activitats per motius econòmics o socials.

Amb aquesta convocatòria, es vol contribuir a la reducció de situacions d'exclusió i vulnerabilitat, promovent així la igualtat d'oportunitats per a tots els infants del municipi.

Tot i que els beneficiaris dels ajuts econòmics són els infants, la persona sol·licitant ha de ser la mare, el pare o el/la tutor/a legal.

En el cas que l’ajut el sol·liciti un/a únic/a progenitor/a, tutor/a o persona encarregada de la guarda i protecció de l’alumne, es valora la renda del sol·licitant.
En el cas de custòdia compartida quan li correspongui l’ajut, aquest serà proporcional als dies de custòdia que li estableix el conveni regulador.

Consulteu a la convocatòria si es compleixen els requisits per ser un possible beneficiari d’aquesta ajuda.

Presentació de sol•licituds preferiblement a Serveis Socials (Casa Bastinos) o a l'OAC de l'Ajuntament

Per a més informació i per accedir al full de sol·licitud podeu clicar l’enllaç: Ajuts activitats extraescolars per al curs 2024-2025

Darrera actualització: 26.09.2024 | 11:10